Op de BoeG FAQ-pagina vind jij het antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Stel dan je vraag per e-mail of bel ons op 043 601 08 08.


Wanneer ontvang ik mijn salaris?

Wij betalen doorgaans op weekbasis jouw salaris uit. Dit doen wij elke donderdagmiddag. Natuurlijk moet hiervoor wel je urenlijst tijdig en ondertekend binnen zijn. Je kunt erop vertrouwen dat wij ervoor zorgen dat jij op deze betaaldata je salaris ontvangt.

Wanneer betalen jullie mijn vakantiegeld uit?

Je bouwt vakantiegeld op voor elke periode die je werkt. Je kunt het vakantiegeld in mei laten uitbetalen, je kunt het ook regelmatiger opvragen (binnen de wettelijke grenzen hiervan). Neem hiervoor contact op met ons. Naast je vakantiegeld bouw je natuurlijk ook op voor verlof, kort verzuim en bijzonder verlof.

Ik heb een auto nodig voor woon-werkverkeer. Kunnen jullie me daarin tegemoetkomen? 

Dat kan zeker, wij hebben diverse auto’s beschikbaar. Wij proberen een auto aan jou uit te lenen die zo goed mogelijk bij je behoefte aan vervoer past; we hebben personenauto’s,  maar ook bestelbusjes. Voor deze auto vragen wij een zeer schappelijke wekelijkse huur. Alle verdere kosten zijn voor onze rekening. Denk hierbij aan APK, onderhoud, verzekering en motorvoertuigenbelasting.

Ik kan mijn jaaropgave niet meer vinden. Hebben jullie nog een exemplaar voor me?

Wij sturen iedereen die bij BoeG werkzaam is een jaaropgave over dat jaar toe. Mocht je de opgave per ongeluk zijn kwijtgeraakt, dan kun je een nieuw exemplaar bij ons opvragen. Wij bewaren deze gegevens niet onbeperkt, dus zorg ervoor dat je je tijdig meldt.

Voor mijn werk moet ik een cursus volgen? Wat kan BoeG hierin voor mij betekenen?

Wij hebben voor al onze medewerkers een scholingsbudget. Vaak lukt het ons op korte termijn een cursus in te plannen, die je ook nog eens volledig van ons vergoed krijgt.